Har du også troet på disse misforståelser om persiske og orientalske tæpper?

Tæppe industrien er utrolig forskelligartet. Du kan finde et tæppe, der perfekt afspejler din personlighed. Hvis du følger hverdagens miljøvenlige praksis er jeg sikker på, at du vil have naturlige fibertæpper til at komplimentere dit hjem. Hvis du beundrer de æstetisk tiltalende mønstre fra dyreskind tæpper, kan du enten vælge koskind tæpper eller de luksuriøse lammeskind tæpper. Og hvis du lever et behageligt liv og vil have dit hjem til at afspejle din personlighed, foreslår vi at du går direkte efter persiske og orientalske tæpper.

Persiske og orientalske gulvtæpper er enestående, storslåede tæpper vævet af persiske og orientalske lande. Der er nogle misforståelser, folk har omkring disse tæpper, så vi er her for at hjælpe dig med at kende sandheden. Læs videre for at få mere at vide:

  • HØJT KNUDETAL HAR EN STØRRE VÆRDI:

Knude pr. Kvadratmeter er en indikator for den højeste kvalitet af et tæppe, men det er ikke en altafgørende faktor. Du kan finde flere tæpper med lavere knudetal og højere pris på grund af deres usædvanlige design, farve eller mønster. Bortset fra kpsi inkluderer andre vigtige faktorer farve typen, stof, alder og mere.

  • ÆLDRE ORIENTALSK TÆPPE ER PENGENE VÆRD:

Ja, vintage tæpper er de mest foretrukne, men alder definerer ikke altid værdi. En af de vigtigste faktorer vedrørende orientalske tæpper er at overveje tilstand, sjældenhed, design og efterspørgsel efter vintage tæpper. Ligeledes er ældre orientalske og persiske tæpper ikke altid dyrere end en tilsvarende måtte, der kan være helt ny.

  • DE BEDSTE TÆPPER LAVES KUN I IRAN

Selvom det er rigtigt nok, at tæppeindustrien havde sine rødder i det, der plejede at være det persiske imperium, så er de persiske tæpper også lavet af de persiske indfødte, der bor i Pakistan. De orientalske tæpper er fremstillet i Pakistan, Afghanistan, Kina og Indien, hvor hvert land giver tæppet deres egen unikke symbolik.

  • DE ADSKILLER SIG KUN FRA HINANDEN I DESIGN:

Der er en grund til, at disse tæpper er så dyre og svære at få fat på. Ikke alene er de forskellige i design og mønster, men bunken er bundet til deres fundament, hvilket gør hvert tæppe særpræget.

  • KØB IKKE TÆPPER MED NEDBRUD:

Hvis et tæppe er håndvævet, kan du være sikker på, at det viser tegn på slitage eller nedbrydning ved kanterne eller på den anden side. Nedbrud er ikke en fejl; Det er snarere et resultat af naturlig vævning. Denne proces med kontinuerlig vævning ved hjælp af uld i lidt forskellige nuancer resulterer i nedbruddet. Falske tæpper er blevet bevidst nedbrudt for at få dem til at se ældre ud eller give det en stamme aura. Det er derfor ekstremt vigtigt at kunne skelne mellem autentisk og falsk nedbrud.

Så nu hvor du er opmærksom på misforståelsen omkring disse tæpper, foreslår vi, at du er ekstra forsigtig, og i stedet for at vandre rundt i gader fyldt med sælgere, der snyder folk til at købe forfalskede tæpper, køb i stedet dit tæppe online. Du kan være sikker på, at du vil få autentiske tæpper, hvad enten der er tale om persiske tæpper, marokkanske tæpper eller de bløde lammeskind tæpper. Online tæppe forhandlere tilbyder også gode tilbud på fragt og retur, hvilket gør shopping til en problemfri proces. 

Related Posts

Leave A Comment